Log in

BusinessMonitor Logo

Over ons

Onze organisatie

Making Excellence a Habit’  – Verbetering is de inspiratie voor elke actie!

Als onderzoekers met een passie voor online dataverzameling liepen wij bij BusinessMonitor continu tegen de beperkingen van de beschikbare surveytools aan.  Waarom was het niet eenvoudig mogelijk om direct een statistische bewerking op de online surveydata los te laten? Waarom kunnen professionele rapportages niet direct in het online onderzoekssysteem worden gegenereerd? De noodzaak om te exporteren, vervolgens data in een ander platform of tool importeren en daarna handmatig resultaten analyseren en rapporteren. Voor ons Dé aanleiding om het BusinessMonitor online onderzoeksplatform te gaan ontwikkelen.

Inmiddels staat het BusinessMonitor online intelligence platform als een huis. Dagelijks bewijst dit platform voor tal van opdrachtgevers haar meerwaarde. De reis die je als klant, medewerker, verzekerde, client, lid, cursist of patiënt aflegt in je contacten met een organisatie vormt voor ons het vertrekpunt van alle onderzoeksprojecten. Wij geloven dat in elk klantcontact een kans schuilt om je te verbeteren. Luister iedere dag naar je klanten en speel effectief in op klachten en kansen. Wij streven ernaar om het volledige evaluatieproces te automatiseren door koppelingen met de meest gebruikte software te ontwikkelen.

Ook onze eigen kwaliteit nemen wij zeer serieus wat blijkt uit onze certificering voor ISO 9001 en 27001 en onze ambitie om iedere dag een beetje beter te worden. Of zoals onze certificatiepartner BSI het verwoord: ‘Making Excellence a Habit’. Interesse om ons beter te leren kennen? Of wil je ons team komen versterken?

Passie voor research

ISO 9001 gecertificeerd

ISO 27001 gecertificeerd

De nieuwste innovaties

Agile
development

Wij staan voor je klaar

BusinessMonitor is ambitieus en stelt hoge doelen. De nummer 1 positie in Nederland voor continu feedback oplossingen toegepast in opleidingsevaluaties, ledenonderzoek en doorlopend klantenonderzoek is waar we naar streven. Om iedere klantvraag te kunnen beantwoorden werken we als bureau graag nauw samen met professionals en specialisten.

Mark

Lead development

Vivian

Vivian

Projectmanager

René

René

Management

Patrick

Patrick

Performance engineer

Fleur

Junior projectmanager

Tino

Tino

Data scientist

Pascal

Pascal

Projectmanager

Roy

Roy

Software engineer

Bram

Project medewerker

Finn

Project medewerker

Mark

Lead development

Vivian

Vivian

Project manager

René

René

Management

Patrick

Patrick

Performance engineer

Fleur

Junior projectmanager

Tino

Tino

Data scientist

Pascal

Pascal

Project manager

Roy

Roy

Software engineer

Bram

Project medewerker

Finn

Project assistent

Kom je bij ons werken?

BusinessMonitor heeft ambitieuze groeiplannen. De vraag naar onze producten en diensten groeit sterk en als organisatie doen wij er alles aan om onze opdrachtgevers de vertrouwde kwaliteit te blijven leveren.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur ons dan een open sollicitatie met je cv en motivatie:

Website feedback

Feedback