Log in

BusinessMonitor Logo

IVM evalueert volledig automatisch

Branche:

Opleidingsinstituten

Oplossing:

Cursusmonitor

Koppeling:

ChainWise, Springest

Werk en veiligheid. Daar sta je niet op elk moment bij stil. IVM wel. Werken en veiligheid gaan voor IVM hand in hand. Als specialist in arbeidsveiligheid en brandveiligheid, bedrijfshulpverlening en crisismanagement maakt IVM van veiligheid een zekerheid.

Zorgeloos werken in een betrouwbare omgeving. Dat is waar het ons om gaat. Al meer dan 30 jaar geeft IVM invulling aan het veiligheidsbewustzijn en -beleid binnen bedrijfsleven en overheid. IVM helpt organisaties en hun medewerkers veiliger werken. Zo leert men passend handelen in noodsituaties en worden ongevallen voorkomen. Veiligheid maak je immers samen.

Probleem:

IVM is de afkorting van Instituut voor Veiligheid & Milieu. IVM zocht naar een eenvoudig in te richten evaluatieproces waarbij de evaluaties ‘in het moment’ kunnen plaatsvinden. De deelnemers zouden de evaluatie aan het eind van de training direct op hun mobiel moeten kunnen invullen.

Oplossing:

Door docenten wordt na afloop van een cursus of training een code gedeeld met deelnemers naar een online evaluatieformulier. Deelnemers kunnen hiermee snel en gemakkelijk hun ervaringen delen. De resultaten zijn direct beschikbaar via online managementdashboards en worden als review gedeeld op Springest en de eigen site: werkveilig.nl.

De vragenlijst is zeer kort en daarmee heel geschikt om aan het eind van de training in te vullen door de deelnemers. De algemene beoordeling en een aantal andere belangrijke aspecten worden uitgevraagd. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden een review achter te laten en wordt er om toestemming gevraagd om deze review ook online te plaatsen.

Rapportage:

De CursusMonitor biedt een efficiënte oplossing voor alle rapportagevragen. Er kan ingezoomd worden op een specifieke opleiding en heel eenvoudig kunnen jaarrapportages per trainer en training worden gemaakt. Het is mogelijk om trainers direct na de training automatisch een digitaal evaluatierapport toe te sturen.

Wanneer een invuller een negatieve beoordeling geeft wordt hiervan een Actie-alert gemaakt en ontvangt IVM hier automatisch een melding van.

De koppeling

De koppeling met ChainWise zorgt ervoor dat er automatisch een evaluatiecode wordt aangemaakt voor alle cursussen en trainingen van IVM. ChainWise stuurt de kenmerken van een training door naar het systeem van BusinessMonitor. Vervolgens komt de evaluatiecode beschikbaar in de trainingsomgeving van ChainWise. De trainer communiceert de code aan de deelnemers en het evalueren kan beginnen! Reacties kunnen automatisch doorgeplaatst worden naar Springest en de eigen website.

Chainwise logo

Referentie

Website feedback

Feedback