Log in

BusinessMonitor Logo

Gladwell Academy haalt meer rendement uit online evaluaties

Branche:

Opleidingsinstituten

Oplossing:

CursusMonitor

Koppeling:

WordPress
Gladwell Academy logo

Gladwell Academy zet de CursusMonitor actief in voor Kwaliteitsverbetering en Online reputatiemanagement. Gladwell traint professionals in overheid en bedrijfsleven in onder andere Nederland, Londen, Duitsland, India en Australië. Voor de evaluatie van al haar trainingen maakt Gladwell Academy al sinds 2016 gebruik van de CursusMonitor. Gladwell Academy is een innovatieve organisatie wat ook tot uitdrukking komt in de manier waarop het evaluatieproces is ingericht.

Over Gladwell Academy

Gladwell Academy ziet dat door de impact van technologie en data het zelf-organiserend vermogen van mensen groeit, in alle lagen van de beroepsbevolking. Daardoor verdwijnt veel van de noodzaak tot hiërarchische structuren en chains-of-command. Het resultaat is meer zelfsturing en verantwoordelijkheid, naast meer plezier en tevredenheid in het werk.

Als enige in Nederland heeft Gladwell de keuze gemaakt zich volledig op training te richten, om daarin de hoogste kwaliteit te bereiken. Gladwell Academy biedt op dit moment programma’s in Information Management, Agile en het Scaled Agile Framework (SAFe). Gladwell traint professionals in overheid en bedrijfsleven in onder andere Nederland, Londen, Duitsland, India en Australië.

In 2016 was Gladwell de grootste aanbieder van Scaled Agile trainingen in Europa (bron: Scaled Agile). Voor de evaluaties maakt Gladwell gebruik van de CursusMonitor van BusinessMonitor.

De oplossing

Gladwell Academy maakt gebruik van de CursusMonitor om snel en efficiënt evaluaties onder deelnemers aan trainingen uit te kunnen voeren. De resultaten worden zowel voor kwaliteitsverbetering als voor ondersteuning van de online reputatie gebruikt. Gladwell plaatst de reviews van deelnemers direct door naar de eigen website en naar vergelijkingsplatform Springest.nl.

Bijzonder is dat de evaluaties in verschillende talen worden uitgevoerd. Voorafgaand aan de training wordt een intake formulier verzonden. Na afloop krijgen deelnemers een uitnodiging om een eindevaluatie te geven.

De vraagstelling

Gladwell Academy evalueert op verschillende momenten en in meerdere talen al haar trainingen. Er wordt voordat de deelnemer start met de training een voorevaluatie uitgevoerd. Tijdens deze evaluatie wordt gevraagd naar de kennis en ervaring van de deelnemers en de persoonlijke leerdoelen.

Omdat Gladwell Academy een internationaal werkende organisatie is worden de evaluaties in het Frans, Duits, Engels en Nederlands uitgevoerd. Nadat de training is afgelopen wordt een uitgebreide eindevaluatie uitgevoerd. Deelnemers krijgen hierin de gelegenheid om iedere individuele trainer te beoordelen.

Ook de trainingslocatie wordt beoordeeld en er wordt gevraagd om de algemene ervaring van de deelnemer met de training te beschrijven. Deze beschrijving wordt direct in de vorm van een review op de betreffende trainingspagina getoond.

De rapportage

De CursusMonitor biedt een efficiënte oplossing voor alle rapportagevragen. Ingezoomd kan worden op een specifieke training en heel eenvoudig kunnen jaarrapportages per docent en training worden gemaakt. Het is mogelijk om docenten direct na de training automatisch een digitaal evaluatierapport toe te sturen.

Wanneer een invuller een negatieve beoordeling geeft kan hiervan een Actie-alert worden gemaakt. Deze wordt dan direct per mail naar een vooraf ingestelde ontvanger gestuurd.

Hieronder ziet u een voorbeeld van het dashboard. Het betreft hier een demo met fake data.

Gladwell_Dashboard

Koppeling met WordPress

Koppeling met WordPress
Gladwell Academy plaatst middels een automatische koppeling de evaluatieresultaten in de vorm van reviews direct door naar de eigen website Gladwell.nl. Gladwell Academy helpt op deze manier nieuwe deelnemers bij de keuze voor de juiste training. Een reviewbutton geeft steeds toegang tot de 10 meest recente reviews per opleiding. Voor deze doorplaatsing maakt Gladwell Academy gebruik van de speciaal voor dit doel ontwikkelde Wordpress Plugin. Hiermee kunnen reviews eenvoudig worden gedeeld op de eigen Wordpress website.

Automatische doorplaatsing naar Springest
Door een automatische koppeling met Springest.nl kunnen de resultaten ook op deze website worden doorgeplaatst. Het SpringestID wordt al door BusinessMonitor ingelezen en aan invullers wordt gevraagd om toestemming om de review zichtbaar te maken.

Wat zijn de ervaringen van Gladwell Academy met BusinessMonitor?

‘Dankzij de koppeling van BusinessMonitor naar onze website en het Springest account worden evaluaties volledig automatisch doorgeplaatst. Dit bespaart ons tijd en levert potentiële klanten goede inzichten op hoe onze trainingen worden beoordeeld.
Na afloop van iedere training kunnen wij een rapport uitdraaien waardoor wij sterke inzichten hebben over de beoordeling van onze trainers, materiaal, locatie en service. Deze resultaten gebruiken wij weer om onze dienstverlening aan te passen.
Het contact met BusinessMonitor verloopt soepel, daarnaast is het een uiterst betrouwbare organisatie om klantreviews in kaart te brengen.’

Floris Bosch

Marketing Manager Gladwell Academy

Website feedback

Feedback