Log in

BusinessMonitor Logo

Eurocross zet KlantMonitor in voor continue verbetering

Branche:

Financiële dienstverlening

Oplossing:

KlantMonitor

Koppeling:

Geen
Eurocross

Eurocross Assistance is één van de grootste Nederlandse alarmcentrales gespecialiseerd in wereldwijde medische en mobiliteitshulpverlening en nationale personenhulpverlening.
Eurocross Assistance werkt samen met een wereldwijd netwerk van hulpverleners, artsen, pechhulpverleningsdiensten, vervangend chauffeurs, contactorganisaties etc. om de klanten van haar opdrachtgevers bij te staan.
Eurocross Assistance biedt de beste hulpverlening op momenten die er echt toe doen, waar ook ter wereld, onder welke omstandigheid dan ook. Eurocross staat 24 uur per dag klaar om mensen te helpen, naar hen te luisteren en te zorgen voor een passende oplossing.

Probleemstelling:

Om inzicht te krijgen in hoe deze ondersteuning en oplossingen door de klanten gewaardeerd wordt, voert Eurocross continu klanttevredenheidsonderzoek uit onder haar klanten. Doel van de inzet van de KlantMonitor van BusinessMonitor is om de Eurocross dienstverlening steeds verder te verbeteren op basis van feedback van klanten.

De oplossing:

Met dit instrument voor het verzamelen van klantenfeedback voorziet BusinessMonitor in de behoefte van Eurocross om dicht op het hulpverleningsproces klantenfeedback te verzamelen. Het onderzoeksproces is volledig geautomatiseerd en biedt inzichten op verschillende niveaus in de organisatie middels inzichtelijke dashboards.

Klanten ontvangen een uitnodiging voor het invullen van een online vragenlijst direct nadat het dossier bij Eurocross is afgesloten. Van alle interviews worden overzichtelijke rapportages gegenereerd die vervolgens ook volledig geautomatiseerd met de verschillende interne en externe stakeholders worden gedeeld.

Een set aan statistische analyses wordt ingezet om de onderzoeksresultaten continue te analyseren.
Ze hebben een vragenlijst waarvan er een vertaling beschikbaar is in 3 verschillende talen. Inclusief verschillende mailteksten die corresponderen met de juiste taal.
Er worden automatische rapporten verstuurd naar medewerkers van Eurocross.

De vraagstelling wordt met behulp van de koppeling aan het backoffice systeem volledig aangepast aan de specifieke situatie van de klant. Hiermee wordt voorkomen dat vragen gesteld worden die niet van toepassing zijn. Het vragenformulier is volledig afgestemd op het snel en gemakkelijk kunnen invullen vanaf ieder apparaat.

Eurocross_vragenlijst

De rapportage:

De online managementdashboards van de KlantMonitor bieden uitgebreide mogelijkheden voor analyse en rapportage van alle onderzoeksresultaten. De statistische analyses worden uitgevoerd om een aanbeveling te doen met betrekking tot de verbeteringen die de hoogste prioriteit hebben in de ogen van de klant.

Een verbeterprioriteitenmatrix geeft exact aan welke aspecten met voorrang opgepakt zouden moeten worden. Met behulp van een aantal speciaal voor Eurocross op maat ontwikkelde deelrapporten worden ook alle extern betrokken stakeholders snel en efficiënt van de laatste inzichten voorzien. Wanneer een klant aangeeft dat directe opvolging gewenst is kan via een actie-alert direct contact worden opgenomen.

Eurocross_dashboard

De koppeling

Technische details over de koppeling en een link naar de pagina waar de koppelingen in het algemeen worden beschreven.

Referentie

We zijn heel blij met de samenwerking met BM in de woorden van de klant een beschrijving van de ervaringen.

Website feedback

Feedback