Log in

BusinessMonitor Logo

Onderwijs verbeteren? Al je evaluatiewensen in één systeem

1. Bepaal de vraagstelling

Kies de juiste vragen om jouw docenten, opleiding en instituut te beoordelen. Neem een kijkje in onze vragenbibliotheek.

2. Kies de specifieke kenmerken van jouw training en maak de QR code

Door achtergrondkenmerken te koppelen aan je QR-code kun je snel en eenvoudig een op maat gemaakte vragenlijst genereren.

De kenmerken zijn in het dashboard beschikbaar als filter. Veelgebruikte achtergrondkenmerken: Naam training, naam docent, locatie en datum.

3. Optimale respons door verspreiding van vragenlijsten via QR,
WhatsApp, e-mail of SMS

Het invullen van vragenlijsten is zeer eenvoudig. Verhoog de respons door de verschillende verspreidings- mogelijkheden, passend voor elke situatie. 

4. Resultaten zijn direct beschikbaar door automatische rapportages

In het rapportagedashboard vind je direct ieder gewenst rapport in een professionele opmaak. Met behulp van filters genereer je snel een rapport per docent, training of locatie.

Ook is het mogelijk om deze rapporten automatisch door te sturen naar bijvoorbeeld docenten of incompany opdrachtgevers.

5. Ondersteun actief je online reputatie

Deel de evaluatieresultaten in de vorm van online reviews direct op Springest.nl, je eigen site of social mediakanalen. Laat aan toekomstige cursisten zien hoe deelnemers de trainingen hebben ervaren.

Zorg voor een betere online vindbaarheid en hogere conversies.
Rapporten delen

Download de 10 tips om jouw evaluaties te verbeteren

Language Institute Regina Coeli evalueert in meerdere talen met CursusMonitor

Website feedback

Feedback