BusinessMonitor behaalt ISO 9001 en ISO 27001 certificering

BusinessMonitor, specialist in online onderzoek en feedbackmanagement heeft onlangs het ISO 9001-2015 en ISO 27001 certificaat behaald. Hiermee voldoet BusinessMonitor aan internationale kwaliteitsnormen rondom bedrijfsvoering en informatiebeveiligingsmanagement.

BusinessMonitor levert met haar producten CursusMonitor, KlantMonitor en LedenMonitor op een continue basis inzichten in de reis die klanten van een organisatie doorlopen. Het interactieve managementdashboard signaleert kansen voor verbetering en ondersteunt de online reputatie door klantenreviews op websites, vergelijkingsportals en social media zichtbaar te maken.

“Wij zien databeveiliging en het waarborgen van de privacy als belangrijke randvoorwaarde voor het bieden van kwaliteit”, aldus René Lagendijk, oprichter van BusinessMonitor. “Het behalen van het ISO 27001 certificaat is een objectieve bevestiging van onze continue inspanningen om de beveiliging naar een steeds hoger niveau van professionaliteit te tillen. Door te voldoen aan deze internationale norm voor informatiebeveiliging kunnen wij onze opdrachtgevers garanderen dat hun data en vertrouwelijke gegevens in vertrouwde handen zijn.

De ISO 9001 – 27001 certificering is een belangrijke stap in het realiseren van onze ambitie om marktleider te worden op het gebied van continue monitoring van de Customer Journey. De ISO 9001 en 27001-certificaten zijn uitgegeven door BSI. BSI is dé organisatie op het gebied van normalisatie voor bedrijven.

BSI helpt organisaties om gewoonte te maken van uitmuntendheid. Al meer dan een eeuw stelt BSI middelmatigheid en zelfgenoegzaamheid aan de kaak om uitmuntendheid te integreren in de werkwijze van mensen en producten. BusinessMonitor onderschrijft deze filosofie van harte en kiest met overtuiging voor BSI als partner voor haar certificering.

Voor meer informatie over kwaliteit en beveiligingsbeleid van BusinessMonitor neem contact op met: René Lagendijk 06-21284200 – r.lagendijk@businessmonitor.nl