Stand 27 op het MIE 3-4 februari

BusinessMonitor neemt u op woensdag 3 en donderdag 4 februari weer mee in de ongekende nieuwe mogelijkheden van online onderzoek, digital analytics en feedbackmangement.

In stand 27 leggen we uit hoe je sneller kunt leren door je klanten op alle momenten tijdens hun klantreis te vragen naar hun wensen. Genereer direct online rapportages en deel deze met medewerkers, managers en directieleden. Laat de adviezen van je klanten iedereen helpen en deel ze in het callcenter en in de wachtruimtes. Je tevreden klanten gaan je helpen om nieuwe klanten te vinden. Deel hun ervaringen met toekomstige klanten en ontwikkel een krachtig systeem om je organisatie te laten groeien.

Wij hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het automatisch doorplaatsen van klantreviews uit online klantinterviews op websites, social media en vergelijkingssites.

Kom op onze stand ervaren hoe dit in de praktijk werkt. Vul snel een online vragenlijstje in en zie hoe de resultaten zichtbaar worden. Dashboards ter verbetering en reviews om je reputatie te onderbouwen.

In Kwartaal 1 2016 bieden we al onze huidige en nieuwe klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een onweerstaanbaar aanbod om klantreviews te gaan delen. Geef invulling aan je contentmarketingstrategie, ondersteun je Google Ads en realiseer je groeidoelstellingen. Iedere BusinessMonitor licentie die in het eerste kwartaal van 2016 wordt afgesloten biedt standaard de mogelijkheid om reviews door te plaatsen naar je website en naar Facebook. Kom voor meer informatie naar onze stand of bel 010-2802800.

Groeten en tot ziens, René Lagendijk