Deelname MIE 3-4 februari

BusinessMonitor staat 3-4 februari aanstaande weer op het Marketing Insights Event (MIE) in het Mediaplaza (de Jaarbeurs) in Utrecht.

Vanaf stand 27 leggen we uit hoe we onze klanten helpen om Klantenfeedback in te zetten om meer omzet te genereren. Door te luisteren naar je klanten, te leren van hun adviezen en door de mening van je tevreden klanten te delen met toekomstige nieuwe klanten beschik je over een krachtig systeem om je organisatie te laten groeien.

Wij hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het automatisch plaatsen van klantreviews uit online klantinterviews op websites, social media en vergelijkingssites. In Kwartaal 1 2016 bieden we al onze huidige en nieuwe klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een onweerstaanbaar aanbod om klantreviews te gaan delen. Geef invulling aan je contentmarketingstrategie, ondersteun je Google Ads en realiseer je verkoopdoelstellingen.

Iedere BusinessMonitor licentie die in het eerste kwartaal van 2016 wordt afgesloten biedt standaard de mogelijkheid om reviews door te plaatsen naar je website en naar Facebook. Kom voor meer informatie naar onze stand of bel 010-2802800.

Groeten en tot ziens, René Lagendijk