Ledenmonitor op basis van theorie Sarah Sladek

Lancering LedenMonitor: verenigingen in de spotlights

Door allerlei technologische, demografische en sociale veranderingen daalt de waarde van het lidmaatschap, wat leidt tot dramatische gevolgen voor verenigingen. BusinessMonitor heeft op basis van de kennis van Sarah Sladek (‘The end of membership as we know it’) de LedenMonitor ontwikkeld, om zo het lidmaatschap van uw vereniging waardevoller te maken.

De LedenMonitor maakt gebruik van een 3-fasen onderzoek. Op 3 verschillende momenten binnen het lidmaatschap ontvangen uw leden een vragenlijst, die de verschillende aspecten, welke cruciaal zijn binnen het lidmaatschap, meten. Deze aspecten zijn gebaseerd op de kennis die Sarah Sladek beschrijft in haar boek ‘The end of membership as we know it’.

De feedback van de 3 vragenlijsten wordt geanalyseerd en grafisch weergegeven in een online dashboard. Zo kunt u in één oogopslag zien hoe uw vereniging scoort op deze aspecten en waar mogelijke kansen liggen om uw leden te behouden en om het lidmaatschap nog waardevoller te maken. Meer weten? Neem voor meer informatie en actuele cases contact op via 010-2802800.