NIMA gaat interactief evalueren met BusinessMonitor

Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is het ontwikkelinstituut voor professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van marketing, communicatie en sales. BusinessMonitor heeft voor NIMA een onderzoeksomgeving ingericht waarmee de NIMA-examens en evenementen worden geëvalueerd. Medewerkers van NIMA kunnen zelfstandig aan de slag met het klaarzetten en uitsturen van evaluaties. Met een dashboard op maat heeft NIMA tevens inzicht in de resultaten van beide evaluaties. Door middel van actie-alerts kan tevens direct ingespeeld worden op eventuele klachten.

Verzamelde reacties van geëxamineerden en leden worden in de vorm van reviews doorgeplaatst naar de Facebook-pagina van NIMA en naar Springest, de vergelijkingssite voor opleidingen. Met het BusinessMonitor-platform verzamelt NIMA dus niet alleen reacties en ervaringen met als doel zichzelf te verbeteren, reviews worden ook gebruikt bij het trekken van de aandacht van potentiële nieuwe cursisten.

Zoekt u ook naar nieuwe cursisten? Bekijk onze oplossing: Trainingsevaluatie wordt content-/reviewmarketing en ontdek hoe BusinessMonitor u hierbij kan ondersteunen.