Gladwell Academy gaat de grens over


Over Gladwell Academy

Gladwell Academy is specialist in het trainen van professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie krijgen steeds meer impact op alle aspecten van het werkende leven; Gladwell Academy leert mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen. Bij de evaluatie van haar activiteiten maakt Gladwell Academy al meerdere jaren gebruik van de CursusMonitor van BusinessMonitor.

Oplossing

BusinessMonitor zorgt ervoor dat Gladwell met de resultaten van de evaluaties maximale impact kan genereren. Wanneer deelnemers toestemming geven om de evaluatie te plaatsen op de Gladwell website en de vergelijkingssite Springest plaatst BusinessMonitor volledig automatisch de uitkomsten door. In een managementdashboard worden de resultaten per training, trainer, periode etc. overzichtelijk weergegeven. Recent is Gladwell Academy ook Engelstalige evaluaties gaan afnemen. Bijzonder aan deze evaluaties is dat zij ook direct worden doorgeplaatst naar de Engelstalige sites van Gladwell Academy.

Hieronder zijn voorbeelden opgenomen van de manier waarop de resultaten per opleidingspagina geplaatst worden op de internationale Gladwell Academy pagina's.

Klant sinds: 2018
Oplossing: CursusMonitor