Purspective gaat ook aan de slag met CursusMonitor


Over Purspective

Purspective is onderdeel van NEVI en een toonaangevende partner van wereldklasse voor trainingsprogramma's voor inkoop en voorraadbeheer. Purspective is gespecialiseerd in op maat gemaakte procurement & supply managementprogramma's voor multinationals en internationale inkoopteams. Als flexibele en vertrouwde partner ondersteunt Purspective actief inkoopteams al meer dan 10 jaar en overtreft vaak de verwachtingen van haar klanten. Om ervoor te zorgen dat de gekozen oplossingen optimaal aansluiten bij de wensen van haar klanten maakt Purspective gebruik van een evaluatie-systeem.

Oplossing

Voor dat Purspective koos voor de oplossing van BusinessMonitor verliep de evaluatie nog door middel van hardcopy-formulieren die bij einde van de incompany-training werden uitgereikt. De reden voor deze werkwijze was dat bij incompany-trajecten vaak niet de e-mailadressen van de deelnemers bij Purspective bekend zijn. NEVI-Purspective is actief op zoek naar mogelijkheden om het evaluatieproces te digitaliseren. Deze werkwijze leverde veel handwerk op bij het uitzetten van de formulieren, de verwerking en de rapportage. Belangrijk bij deze digitalisering was dat de flexibiliteit van het oude proces zoveel mogelijk behouden bleef. Deelnemers mogen uitsluitend vragen beantwoorden die relevant zijn. Bijvoorbeeld alleen wanneer er sprake is van gebruik van e-learning of er een video is vertoond, dienen deze aspecten geevalueerd te worden. Hiernaast dient het evaluatieformulier in verschillende talen (Engels - Nederlands) ingevuld te kunnen worden.

BusinessMonitor heeft het evaluatieproces als volgt ingericht. Op een speciaal ontwikkelde landingpagina zal per training een code met link naar het digitale evaluatieformulier worden ingevoerd. Aan deze link zijn al verschillende achtergrondkenmerken toegevoegd. De rapportage verloopt via een interactief management dashboard en voor opdrachtgevers wordt direct een volledig opgemaakte rapportage gegenereerd.

Klant sinds: 2018
Oplossing: CursusMonitor