OSR gaat online evalueren met CursusMonitor


Over OSR

OSR Juridische Opleidingen is dé partner in leren en ontwikkelen voor elke juridisch professional. Al ruim 35 jaar is OSR marktleider in juridische opleidingen. OSR biedt in elke fase van de loopbaan van de juridische professional nieuwe kennis en vaardigheden. Met inspirerende opleidingen en altijd in verbinding met vakgenoten en topdocenten. OSR draagt hiermee actief bij aan het succes van cursusdeelnemers als advocaat, jurist of juridisch medewerker.

Oplossing

OSR zocht naar een methode van evalueren waarmee zowel de kwaliteit continu kan worden verbeterd als waarmee de online reputatie kan worden onderbouwd. Voor de online evaluatie van alle trainingen en opleidingen van OSR wordt de CursusMonitor van BusinessMonitor ingezet. Voor zowel cursisten als voor docenten is een digitaal evaluatieformulier ontwikkeld. Er is een automatische koppeling ontwikkeld met de planningsomgeving en met het CMS van de website. De rapportages per docent zijn direct na het invullen beschikbaar. Voor opdrachtgevers worden met behulp van het systeem speciale opdrachtgeverrapporten gegenereerd. Deelnemers ontvangen direct na het beeindigen van de training een uitnodiging om een korte evaluatie in te vullen. Hierin wordt ook gevraagd om een korte review te schrijven van de ervaringen tijdens de training.

Door middel van een online rapportage dashboard worden alle resultaten direct vertaald in overzichtelijke rapporten. De handmatige werkzaamheden rondom de evaluaties zijn hiermee tot een minimum gereduceerd. Het zichtbaar maken van de resultaten op de eigen website en de vergelijkingssite Springest zorgt ervoor dat OSR actief de reputatie als kwaliteitsleverancier kan onderbouwen.

Klant sinds: 2017
Oplossing: CursusMonitor