Rode Kruis evalueert inzet


Over Het Rode Kruis

Bij rampen en conflicten helpt het Rode Kruis direct. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 17 miljoen vrijwilligers is het Rode Kruis altijd ter plaatse. Het Rode Kruis start direct met levensreddende activiteiten en biedt onderdak, voedsel, schoon drinkwater en medische voorzieningen. Het doel: zoveel mogelijk levens redden. Het Nederlandse Rode Kruis maakt deel uit van het grootste humanitaire netwerk ter wereld: de internationale Rode Kruis-beweging. Voor velen staat het Rode Kruis embleem voor directe hulp aan mensen in nood: in conflictgebieden, na rampen en in eigen land. De kracht van het Rode Kruis? Vrijwilligers.

Oplossing

BusinessMonitor heeft voor het Rode Kruis Utrecht een digitale evaluatie-omgeving ingericht. Hiermee kan direct na een inzet op een zeer eenvoudige manier een gepersonaliseerde uitnodiging worden verstuurd aan alle deelnemende vrijwilligers. Het invullen gaat zeer snel en eenvoudig en werkt uitstekend op een mobiele telefoon. De resultaten zijn direct beschikbaar en indien nodig kan er direct actie worden ondernomen op geconstateerde verbeterpunten.

Referentie

'We zijn van oude formuliertjes naar mails met directe links gegaan. Sinds wij gebruik maken van online onderzoek met Businessmonitor is de respons vervijfvoudigd. We hebben veel sneller veel completere informatie over de evenementen waarop onze vrijwilligers hulpverlening verzorgen. '

Keye Hofman
Assistente Coördinator Evenementenhulp Utrecht
Nederlands Rode Kruis

Klant sinds: 2015
Oplossing: KlantMonitor