Beeckestijn evalueert interactief


Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus.

Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied, branchespecifieke masterclasses en op maat gemaakte in-company trajecten.

Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet. We bieden diverse opleidingen aan voor de vakgebieden online marketing, social media, sales en klantgerichtheid, in verschillende soorten en op verschillende niveau's. Ons opleidingsaanbod wordt continu uitgebreid en ge-updated.

Oplossing

BusinessMonitor heeft voor Beeckestijn het gehele intake en evaluatietraject ingericht. Door koppelingen met ons CRM systeem en ons planningssysteem loopt het gehele proces automatisch, van verzoek aan een student om deel te nemen aan een intake, tussentijdse evaluatie of eindevaluatie tot aan de verzending van het rapport naar de docent. Dit heeft ons niet alleen veel uitvoerend werk bespaard, we kunnen hierdoor ook beter onze docenten briefen, tussentijds bijsturen en ervoor zorgen dat onze opleidingen continu verbeterd worden.

Referentie Beeckestijn Business School

'BusinessMonitor is een zeer prettige partij om mee samen te werken. Ze zijn snel, flexibel, betrouwbaar, met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ook na de implementatie schakelen ze uitzonderlijk snel om bij eventuele problemen een oplossing te bieden. Ik zou een samenwerking met BusinessMonitor dan ook zeker aanbevelen.'

Hans Molenaar
directeur Beeckestijn Business School
Klant sinds: 2014
Oplossing: CursusMonitor