BusinessMonitor Intelligence Platform

Mobiel onderzoek

Vragenlijsten kunnen worden vertoond en ingevuld op ieder scherm. Of het nu om een mobiele telefoon, tablet, laptop of desktop gaat. Het BusinessMonitor platform is volledig responsive.

Big Data - Big Business!

Het BusinessMonitor platform is ontwikkeld om data uit andere bronnen te integreren. Of het nu gaat om transactie-data uit uw CRM, ERP systeem of sentimentsanalyses uit social media monitoring tools.

Statistiek en dashboards

De belangrijkste statistische toetsen zijn standaardonderdeel van BusinessMonitor. Realtime dashboards geven steeds de meest actuele situatie weer. Gevalideerde insights met impact.

Integratie met CRM

De integratie van surveyresultaten binnen je CRM omgeving is eenvoudig. De koppeling garandeert een effectieve opvolging en borging van resultaten. Klantspecifiek werken volgens BusinessMonitor.

Van Data naar actionable insights

Je wil je richten op je klanten en niet op de software om de klantbeleving te verbeteren. BusinessMonitor is speciaal voor dit doel ontwikkeld. Op ieder scherm en met elke browser zijn onze surveys en dashboard rapportages te benaderen.

Optimale beveiliging van uw data en bescherming tegen ongeauthoriseerd gebruik. Onze servers staan fysiek in Nederland. Dit betekent dat we de Nederlandse wet- en regelgeving met betrekking tot data- en persoonsgegevensbeveiliging volgen. Onze safety en security maatregelen zijn gebaseerd op de allerhoogste internationale standaarden.

Koppelingen met CRM en ERP

Om aan de steeds hogere klantverwachtingen te kunnen voldoen moet je je klanten kennen. In je CRM systeem worden alle feitelijke gegevens rondom klanten vastgelegd. Wat heeft een klant gekocht in het verleden? Wat is de transactiehistorie? Welke contacten zijn er geweest? Het CRM systeem wordt ongekend veel bruikbaarder wanneer ook de reden van aankoop en klantbeleving erin terugkomen. BusinessMonitor heeft zich vanaf het allereerste moment gericht op het koppelen van belevingsdata aan CRM. Alleen wanneer het onderdeel is van de dagelijkse routines wordt informatie optimaal gebruikt. Het koppelen van informatie uit interviews aan accountdata is eenvoudig en snel te realiseren.

BusinessMonitor heeft voor diverse softwareplatformen standaard koppelingen beschikbaar. We hebben veel ervaring met de top 5 CRM systemen, maar ook met nichespelers in specifieke markten. Er is een API beschikbaar voor data uitwisseling met software van derden. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van exports naar Excel, XML, CSV, SQL-Server en SPSS. BusinessMonitor ondersteunt het importeren van XML en CSV bestanden.

Informeer naar de mogelijkheden om te koppelen met je back-office omgeving.

Download API documentatie

Onze uitgangspunten

Robuuste techniek

Voor gebruikers en opdrachtgevers is veiligheid en beschikbaarheid van het grootste belang. BusinessMonitor voldoet aan de hoogste standaarden voor safety en security.

Gebruiksvriendelijk systeem

Het gemak van invullen van vragenlijsten en de manier waarop gebruikers toegang krijgen tot de voor hen relevante data zijn voor ons topprioriteit.

Volledige compatibiliteit

Het BusinessMonitor platform is ontwikkeld om volledig compatibel te zijn met de meest gebruikte ontwikkelomgevingen en standaarden.

Meer info over ons platform

Website feedback