Een oplossing op maat.

Een oplossing voor iedere online vragenlijst en elk gewenst digitaal rapport

Het BusinessMonitor online intelligence platform biedt een professionele oplossing voor iedere online vragenlijst, interactieve analyse en rapportage wens. In de afgelopen jaren is een groot aantal succesvolle maatwerkopdrachten voor klanten uitgevoerd. Data collectie, data-analyse en datarapportage zijn vaak de enige overeenkomsten. Heb je speciale wensen ten aanzien van online onderzoek?

Daag ons uit! Graag denken we buiten de kaders van het bekende mee om onderscheidende oplossingen voor nieuwe en bekende problemen te realiseren. Bel ons gerust om je vraag of probleem te bespreken

De klant staat centraal

Of het nu gaat om de meest uitgebreide invulformulieren, het organiseren van een wedstrijd of verkiezing of om het ontwikkelen van een rapportage dashboard vanuit verschillende bronnen, BusinessMonitor helpt graag.

Projectplan

 • Helderheid over planning en kosten
 • Altijd een passende oplossing
 • Proof of concept

Doeltreffend

 • Ervaring met complexe projecten
 • ISO gecertificeerd (9001 + 27001)
 • 100% tevredenheidsgarantie

Kosten

 • Geen open einde calculatie
 • Kosten zijn vooraf bekend
 • 100% binnen budget

Ontwikkel je eigen maatwerk rapportage dashboard

Het BusinessMonitor platform biedt een breed pakket opties en mogelijkheden voor het snel en tegen aantrekkelijke kosten realiseren van maatwerkprojecten rondom onderzoek en business intelligence.

Het platform kan bijvoorbeeld worden ingezet voor het organiseren van een Ledenraadverkiezing. Kandidaten kunnen zich via een inschrijfmodule eenvoudig aanmelden en hun profiel invullen. Stemmers kunnen slechts 1 keer hun stem uitbrengen binnen een streng gevalideerd proces. Tijdens de verkiezing wordt via een dashboard de tussenstand steeds realtime gerapporteerd. Onze aanpak garandeert een professionele, eerlijke en betrouwbare verkiezing.

Voor verschillende benchmarktoepassingen wordt het platform al jaren succesvol ingezet. De informatie uit verschillende bronnen, waaronder het CBS wordt bij elkaar gebracht en in een overzichtelijk dashboard gepresenteerd. Uniek in onze aanpak is de enorme flexibiliteit waarbij iedere benchmarkvraagstelling eenvoudig is uit te voeren via het systeem.

Om de betrokkenheid van tijdelijke of flexibele arbeidskrachten continu te verbeteren is een monitor ontwikkeld voor de optimalisatie van de Employee Journey. Gekoppeld aan de planningssoftware ontvangen flexwerkers op verschillende momenten in hun carrière een uitnodiging per SMS. Een overzichtelijk dashboard geeft inzicht in de ontwikkeling van de Employee Journey per medewerker gedurende zijn/haar dienstverband.

Omdat een compleet online onderzoeksplatform voor sommige van onze gebruikers te veel functionaliteiten bevat bieden wij (branche-)verenigingen de mogelijkheid om hun leden als onderdeel van het lidmaatschap een beperkt deel van de functionaliteiten te bieden. In de vorm van Member Benefits of Ledenvoordeel krijgen leden op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om online onderzoeken uit te voeren. De vereniging kan deze data vervolgens eenvoudig bundelen en in de vorm van bijvoorbeeld een rapport over de branche weer delen.

Voordelen Speciale projecten

 • De juiste oplossing in iedere situatie

 • Flexibiliteit in vraagstelling, analyses en rapportage

 • Vooraf kosten en planning bekend

 • Wiel niet opnieuw uitvinden – wij hebben de ervaring

Onze integraties

Website feedback