Optimaliseer de Customer Journey!

De KlantMonitor is ontwikkeld om in iedere fase van de Customer Journey de juiste inzichten te bieden in de fases die jouw klanten doorlopen. Eventuele knelpunten zijn direct zichtbaar zodat je tijdig actie kunt ondernemen.

Weet jij wat de kritische fases zijn in de Customer Journey van jouw klanten? En weet je wanneer jij het onderscheid kunt maken?

Met behulp van geavanceerde statistische analyses kunnen automatisch klantgerichte prioriteiten worden bepaald. De koppeling met CRM maakt het mogelijk om de wensen van iedere klant aan het accountsheet toe te voegen. Hiermee wordt klantspecifiek werken mogelijk en kun je dagelijks het verschil maken voor je klanten. Meer weten?

De volledige Customer Journey in beeld

De KlantMonitor biedt uitgebreide mogelijkheden voor het uitvoeren en rapporteren van alle mogelijke soorten Klanttevredenheidsonderzoeken. Uniek in onze aanpak is dat de resultaten van alle vragenlijsten in 1 overzichtelijk dashboard worden getoond.

Klant worden

Het proces om klant te worden dient zo soepel mogelijk te verlopen. Welke belemmeringen ondervinden klanten bij hun eerste aanschaf? Meet de Customer Effort Score en werk structureel aan verbeteringen van het ‘onboarding’ proces.

Klant zijn

Vraag klanten regelmatig naar hun ervaringen met je producten en diensten. Hoe is het om klant bij ons te zijn? Met slechts een paar vragen beschik je al over een schat aan informatie. Signaleer veranderende klantwensen eerder dan de concurrentie en verbeter de klanttevredenheid continu.

Klant blijven

Wie kan beter zeggen hoe goed je producten en diensten zijn dan je huidige klanten? Faciliteer ze daarom om actief aanbevelingen te doen en plaats reviews direct door op je website. De NPS of Netto Promotor Score is een uitstekende KPI om de aanbeveelscore van je klanten te bepalen.

De juiste vragen voor een klanttevredenheids-onderzoek

In een klanttevredenheidsonderzoek worden verschillende kritische prestatie-indicatoren (KPI) gebruikt om de mate van klanttevredenheid, klantenbinding en klantentrouw te bepalen. Voor het bepalen van de klanttevredenheid kan vaak met een eenvoudig rapportcijfer worden volstaan. Hoe tevreden op een schaal van 1 tot 10 is een klant over de levering? Voldoet het product aan de verwachtingen?

Voor klantenbinding en trouw, oftewel loyaliteit, is een aantal geschikte KPI's voorhanden. Loyaliteit kan met verschillende vragen gemeten worden. Wij hebben een aantal voorbeeldvragen voor je op een rij gezet waarin de meest gebruikte KPI's voor het meten van binding en loyaliteit zijn opgenomen. Nieuwsgierig?

Bekijk voorbeeld vragen

Alle onderzoeken in 1 overzichtelijk Managementdashboard

Online rapportage dashboards geven direct aan hoe de organisatie ervoor staat. Per vestiging, regio, accountmanager of productgroep kan heel makkelijk een rapportage worden gegenereerd. Zowel online als in pdf-formaat.

Het systeem beschikt over verschillende slimme statistische analyses waarmee je in staat wordt gesteld om de juiste klantgerichte prioriteiten te stellen. Door de resultaten te vergelijken met onze klanttevredenheidsindex krijg je bovendien inzicht in hoe jouw organisatie scoort ten opzichte van vergelijkbare organisaties. In een oogopslag wordt duidelijk waar nog ruimte voor verbetering is.

Uniek aan ons platform is de mogelijkheid om de resultaten van alle onderzoeken geïntegreerd te rapporteren met behulp van een online dashboardrapport. De ‘root cause’ van door klanten gesignaleerde issues kan direct worden achterhaald. Iedere dag beter presteren is het logisch gevolg van deze aanpak.

Voordelen op een rij

  • Volledige Customer Journey in 1 overzichtelijk dashboard

  • Alle surveys en onderzoeken centraal toegankelijk

  • De online vragenlijst als professioneel visitekaartje

  • Maatwerkrapportages voor alle betrokken stakeholders

  • Vergelijking met andere organisaties om scores te interpreteren

  • Koppeling met CRM systeem om klantspecifiek prioriteiten te stellen

  • Reviews direct tonen op je website (online reputatiemanagement)

Onze integraties

Website feedback