workimg

Naar extreme Klantgerichtheid in 3 stappen!

luisterLuister

De kracht van BusinessMonitor zit in het realiseren van een doorlopend, automatisch onderzoeksproces. Na elk klantcontant verstuur je een survey via SMS en de klant kan deze snel en eenvoudig mobiel invullen. Het strakke design geeft een moderne uitstraling en is tegen een meerprijs geheel in jouw huisstijl te realiseren!
vragenlijst-iphone

leerLeer

Krijg in een oogopslag inzicht in relevante ontwikkelingen. Speel direct in op klantenervaringen en weet sneller dan je concurrenten wat er beter kan. Laat aan de buitenwereld en je medewerkers zien hoe je klanten de dienstverlening ervaren.
dashboard

realiseerRealiseer

Met de KlantgerichtheidsMonitor onderbouw je je (online) reputatie door automatisch iedere referentie die daarvoor geschikt is op je site te plaatsen. Voor zoekmachines levert deze door klanten gegenereerde content ook een hogere positie op in de zoekresultaten. Snelle aanpassing leidt bovendien tot meer tevreden klanten die vaker bij je kopen en je actief aanbevelen. Met de KlantgerichtheidsMonitor werk je dus actief aan kwaliteitsverbetering en reputatiemanagement.
bm-widget

Stappenplan - KlantgerichtheidsMonitor:

  • Maak bestand
  • Importeer adressen
  • Verstuur uitnodigingen
  • Deel resultaten

De KlantgerichtheidsMonitor biedt een complete EFM oplossing. Deze Enterprise Feedback Management oplossing bevat een importmodule, uitstuurplatform, analyse dashboard en doorplaatsfunctie. Via een online management dashboard zijn de resultaten altijd up-to-date en direct beschikbaar voor verdere analyse en toepassing.

Aan de slag

Bekijk standaard vragenlijst, voorbeelddashboard en doorplaatsingsmogelijkheden. Binnen 24 uur ontvang je onze offerte en binnen 5 werkdagen implementeren wij de KlantgerichtheidsMonitor.


Meer informatie

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan.

X
Website feedback

Laat hier je feedback achter over onze website.

Ben je een fout tegen gekomen? Meld deze dan bij ons zodat we deze zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Feedback geven

Foutmelding